Tottenham Hotspur – et lag med en stolt historie

Londonklubben som spiller sine hjemmekamper på Wembley Stadium så dagens lys i 1882. I dag, mer enn 130 år senere, er de fortsatt en av Englands aller beste fotballklubber. Men kampen om å holde seg i toppen har vært lang, og tidvis hard, for denne stolte og veldig spesielle klubben.

De fantastiske 60- og 70-årene

Alle som elsker Tottenham elsker Bill Nicholson; manageren som ledet klubben fra seier til seier på 60- og 70-tallet. I disse to årene var klubben så godt som uslåelig. I 60/61-sesongen tok de The Double da de vant serien og slo Leicester City 2-0 i FA-cupfinalen. De vant FA-cupfinalen også året etter, da mot Burnley. Tottenham fortsatte som et av verdens beste fotballag gjennom hele 60-tallet og helt fram til Bill Nicholson gikk av som manager i 1974. To år senere rykket laget ned i andredivisjon, men klarte å kjempe seg tilbake til den øverste divisjonen året etter.

Tottenham i dag

Tottenham er fortsatt et av Englands beste fotballag, og de ligger helt i toppen av Premier League-tabellen. I dag med Mauricio Pochettino som manager. Londonklubben har tradisjonelt spilt sine kamper på White Hart Lane, men stadion er blitt revet for å gjøre plass til en ny, og klubben spiller nå hjemmekampene sine i Londons storstue, Wembley Stadium. Den nye White Hart Lane kommer til å stå ferdig i 2019.

Unn deg en fotballtur

For ordentlige fotballfans finnes det ikke noe bedre enn å se klubben i sitt hjerte spille live. Bestiller du en fotballreise lar du andre ta seg av den kjedelige jobben med å bestille hotell, finne flybilletter og ordne billetter til de kampene du vil se.

Fotballreiser elsker fotball, de har alltid de beste billettene og jobber sammen med deg for å designe ditt livs drømmereise og en opplevelse du aldri kommer til å glemme.

admin