Poker som hobby

Poker passer fint som hobby for alle som liker spill og spenning. Det er viktig å ikke satse mer penger enn man har, men på nettet har pokerbordene ofte ulike innsatsnivåer, slik at det er lett å velge et bord med passe høy innsats. Velg heller et med litt lavere innsats. Da varer budsjettet lenger.

Ha et budsjett

For å unngå å bruke for mye penger på poker, er det viktig å ha et godt budsjett. Penger til poker skal komme fra hobbypengene, ikke fra matbudsjettet eller husleiepengene. Selv om mange vinner mer enn de satser er det også mange som taper penger i poker, så følg et budsjett som begrenser tapene. En hobby skal være gøy.

Bli en bedre spiller

En annen måte å begrense tapene på er selvsagt å bli en bedre spiller. Det krever litt tid og egeninnsats, for gode spillere må lese mye pokerstrategi. Heldigvis er pokerteori lett tilgjengelig i bøker og på nettet. Les for eksempel bloggene til profesjonelle pokerspillere. For nybegynnere er det dessuten lurt å sjekke ut en side som tilbyr opplæring. Der er det mange nyttige tips å hente, også for mer erfarne spillere. Poker er et spill der man aldri blir skikkelig utlært, så ikke tro at det ikke er mer å lære om spillet.

Pokerturneringer

Pokerturneringer er morsomt, og stadig flere melder seg på NM i poker. Men det er alltid lurt å starte med nettbaserte turneringer først. Turneringsspill er litt annerledes enn å spille en runde nå og da. Dessuten arrangeres det mange flere turneringer på nettet, noen pokersider har turneringer hver uke. Husk å sette av nok tid, slik at ingen andre gjøremål kolliderer med turneringen, for under en turnering gjelder det å fokusere på poker hele tiden, også mellom rundene.

admin