Neste stopp England?

England kan forbindes med mye, men veldig mange forbinder i all hovedsak landet med fotball og en enestående fotballkultur. Det florerer av lag i øverste klasse, og fans over hele verden følger med når engelske fotballag møtes til duell. Det er mange lag å holde styr på, og du har nok hørt om de aller fleste storlagene. Et av de mest populære lagene blant norske fotballsupportere er imidlertid Arsenal FC, og nå kan drømmen om å se dem live bli til virkelighet.

En perfekt London-weekend

Arsenal FC er et av lagene tilhørende London og du har derfor her et perfekt utgangspunkt for en langhelg med alt du måtte ønske – shopping, sightseeing og en fotballkamp som garantert lever opp til forventningene. Det finnes ikke noe bedre enn å se ditt favorittlag score mens tribunen fylles med sang og kjærlighet. Om du drar sammen med vennegjengen og får dele opplevelsen med dem vil du få et minne for livet.

Flere nettsider reklamerer med tilbud på fotballturer og er det Arsenal FC og London du i hovedsak er interessert i finner du masse god hjelp i planleggingen til den perfekte fotballturen. Det lønner seg å benytte en seriøs leverandør av fotballreiser fremfor å kjøpe billetter privat fra enkeltpersoner. Det er nemlig mange mennesker med mørke baktanker der ute og de gjør alt de kan for å lure naive fotballfans – dette forekommer overalt . Er du ikke forsiktig kan billetten du kjøper være falsk og fotballdrømmen bli knust. Du kan også risikere å få en billett som allerede er solgt flere ganger før, eller du kan overføre penger uten å motta billetten.

Er du en ekte fotballentusiast må du oppleve en skikkelig fotballtur i løpet av livet, og storbyen London kombinert med Arsenal-kamp på hjemmebane er det perfekte utgangspunktet for en uforglemmelig langhelg.

admin