Musikkarrangementer

Det står flere spennende konserter og musikkarrangementer på programmet i Fredrikstad i høst. En av de første som skiller seg ut er “The SOUND of music festival” som er en samling fremførelser av ulike artister med det til felles at musikken deres har “et fritt forhold til form, klang og lyd”, i følge programmet. Av de som skal fremføre sin musikk kan nevnes blant andre Bly med Hanna Gjermundrød, Prunk Möbel & HDH, Center of the Universe og Årabrot Speciale. The SOUND of Music-festivalen går av stabelen fra 19. til 20. september på Speilet.

Den 3. oktober kan man finne en artig duo på Blå Grotte, nemlig Øystein Sunde og Ingrid Bjørnov, som byr på en lett blanding av “nye og gamle, ferdige og halvferdige” sanger, og med deres lune og raffinerte humor samt særdeles dyktige håndtering av sine respektive instrumenter er dette helt sikkert noe de fleste kunne ha moro av å møte opp til!

Dumdum Boys har hett Dumdum Boys helt siden 1985, og det at de har holdt på under samme navn i snart tredve år gjør dem nok ikke akkurat til Norges svar på The Rolling Stones, men spille gjør de fortsatt, og lørdag fjerde oktober skal de spille i Båthusteatret i Fredrikstad. I følge kulturprogrammet er de gudebenådet – og hvis det er sant er det nok usikkert om det sier mer om Gud enn om Dumdum Boys. Konserten i Fredrikstad blir den siste på høstens turne, før de setter punktum med en allerede utsolgt konsert på Sentrum Scene i Oslo.

admin