Livet som sportssupporter

Selv om de aller fleste kan si at de er fan av, eller i det minste setter pris på sport, er det andre som tar dette til nye høyder. Enkelte mennesker har nemlig en helt spesiell lidenskap for en eller flere sporter eller lag, og det er vi som kan kalle oss for supportere. Hver fotballkamp blir en høytid, ukedagene leder kun opp til de store slagene i helgene, og vi kan litt for mye om favorittlaget eller spilleren vår. For oss er ikke sport bare sport, det er en livsstil.

Utstyr

Som sportstilhenger er det essensielt å ha de nyeste draktene, skjerfene og fanene når du er på kamp. Sider som Supportersplace lar deg holde garderoben oppdatert med det nyeste fra Premier League, La Liga, NHL og mye mer. Når du har fått tak i drakten din kan du kombinere dette sammen med rykende ferske biletter til sportsarrangement via for eksempel Ticketmaster. Med drakten på og billetter i hånden er du nå klar for starten på fotballsesongen!

Ut på tur

Som sportstilhenger vil du sikkert ha merket på det å bo langt unna favorittlaget dit. Det å se kampen med egne øyne er noe helt annet enn å høre kampen på radioen på jobb, eller på skjermen en sen fredagskveld. Det er ikke alltid at tidssonene går opp, eller jobbvaktene er like snille.

Heldigvis finnes det mange pakketurer og arrangementer som fikser turer for de som er litt ekstra glad i sport. Turer til for eksempel fotball-VM, ligakamper i Premier League og Stanley Cup Playoffs finnes i mangfold. Men her er det lurt å være ute i god tid. Ønsker du å fikse for eksempel billetter til en bursdagsgave burde du være flere måneder i forveien. Det finnes nemlig ganske mange av oss sportstilhengere!

admin