Herremote som hobby

Flere og flere får øynene opp for mote og motebloggere. Du trenger ikke lenger lese moteblader for damer for å følge med på de siste trendene, men nå kan du lese blogger på nettet og finne din individuelle stil. Dette gjør at det blir flere og flere som synes det er moro å ha mote som en hobby.

Nettopp fordi klær kan brukes og brukes igjen på nye måter kan du kombinere gammelt og nytt, én stil med en annen, alt for å skape din egen, særegne, individuelle stil. Eller du kan bruke klærne til å blende inn. Valget er ditt, og det er nettopp det som er så fint.

Du kan finne inspirasjon til din egen stil flere steder på nettet. Det er mange som ser på ulike blogger og moteblader for å finne nettopp inspirasjon og stilige klær. Om du interesserer deg litt mer for mote enn gjennomsnittet, slik at du kan kalle mote for din hobby, da vil du kunne finne svært mye inspirasjon på sosiale medier.

Vi bruker sosiale medier mye til det vi selv vil. Er du for eksempel interessert i friluftsliv så kan du finne mye om nettopp dette i sosiale medier. Slik er det også med mote. Særlig fordi sosiale medier gjerne er visuelle, så er dette supre steder å hente inspirasjon til nettopp den hobbyen der. Både Facebook og Instagram har flere profesjonelle aktører og amatører som deler flotte bilder og råd. Her er det mye inspirasjon å hente, og du kan også dele din egen stil med omverdenen.

Følg de som inspirerer deg. Å ha mote som hobby blir mer og mer utbredt, nettopp fordi det er såpass moro å kle seg opp eller ned og å finne stilen sin – eller å finne flere stiler.

admin