En god basisgarderobe gir deg antrekk til enhver anledning

Når det kommer til klær og mote er det noen som liker å være lekne og skille seg ut, mens andre liker best å blende inn i folkemengden. Men uansett hvilken stil du har er det viktig med en god basisgarderobe. Har man de mest nødvendige basisplaggene har man uendelige muligheter til å sette sammen antrekk som kan brukes til enhver anledning. Vi skal se nærmere på hvilke plagg alle menn bør ha i garderoben.

Det finnes mange tips og triks som kan benyttes for å få den perfekte basisgarderoben. Alle garderober bør for eksempel ha en jeans, beige chinos, en håndfull hvite t-skjorter, en enkel pullover eller pologenser i blått eller grått, hvit eller lyseblå skjorte, blazer og pene sko. Du kan gjerne også ha en kul skinnjakke og et fint belte til restaurantbesøk eller en kveld ute.

Det enkle er ofte det beste

Pene, klassiske alternativer er noe alle kler og de kan brukes i mange ulike settinger. Sammen med en blazer og smarte jeans har du et antrekk som kan brukes både på jobb og på byen. En slik stil løfter hverdagsantrekket noen hakk uten å bli for stivpyntet. Den samme skjorten kan brukes under dressen til formelle anledninger.

Det er viktig at jeansen har en god passform og sitter som den skal. Sammen med joggesko og en hvit t-skjorte får du et avslappet antrekk som kan brukes når som helst. Med en skinnjakke og et kult belte og pene sko får du et litt mer rocka uttrykk til spesielle anledninger.

Med de riktige basisplaggene har du det du trenger til å style deg til enhver anledning og med få grep får du et helt nytt antrekk hver dag i uken. Rull opp ermene på skjorten til litt mer uformelle anledninger og ta stilen litt lenger med mansjettknapper til jobbfesten.

admin