De største engelske fotballagene i Norge

Hvem skulle trodd at fotballag fra utlandet skulle bli så store i Norge? Selv om et helt hav skiller oss, og vi spiller i to helt forskjellige ligaer, er norske fotballfans helt gale etter de engelske lagene og deres toppspillere. Blant disse lagene er det selvfølgelig noen som kommer ut på topp. Det finnes også noen perler vi nordmenn ikke setter nok pris på. La oss introdusere deg til noen.

Tottenham

Tottenham er et engelsk lag i Premier League fra storbyen London. Laget har siden stiftelsen i 1882 skaffet seg en rik historie og mange store presentasjoner i samtlige ligaer. Tottenham har mange ganger vunnet både UEFA-cupen, Ligacupen, FA-cupen og FA Charity Shield. Vi kan forstå hvorfor denne klubben er så populær i Norge!

Liverpool

Liverpool er enda en storfavoritt blant oss nordmenn. De har til og med en egen supporterklubb med samtlige heltidsansatte og et eget medlemsblad. Liverpool er ikke bare et stort lag i Norge og England, men også verden rundt. Med store tidligere og nåværende fotballprofiler som Mohamed Salah, Roger Hunt, Steven Gerrard, John Aldridge og Alisson Becker er dette et lag som har satt sitt preg på fotballverdenen for alltid.

Manchester United

Manchester United FC har siden 1892 spilt i «The Football League». «The Red Devils» fra Manchester spiller sine kamper i Premier League på den ikoniske Old Trafford. I nyere tid kan de fleste innrømme at Manchester United er et av de mer suksessfulle fotballagene fra England, og det har skaffet dem mange fans fra hele verden. Nyere presentasjoner er blant annet vinnere av Europaligaen i 2016/17, vinnere av FA-cupen i 2015/16 og vinnere av Ligacupen i 2016/17. Med tidligere stjerner som Wayne Rooney er dette et lag mange har støttet med kjærlighet.

admin